Vad är digital signage?

Information av alla slag fyller vår vardag, mer och mer, snabbare och snabbare. Marknadsföring exponeras överallt, hela tiden. Affärsklimatet är tuffare än någonsin och den klassiska reklamdevisen är fortfarande lika aktuell: Syns du inte, så finns du inte. Alla aktörer gör redan allt för att nå fram: Tryck, web, sociala medier… Frågan är, hur ska du göra för att tränga igenom bruset med just ditt budskap?

 

Kontakta oss här för mer information!

 

Så kan du användadigitala informationsskärmar

Digital signage kan användas inom de flesta affärsområden. Som experter inom vår egen bransch upptäcker vi ständigt nya, smarta och kreativa sätt att använda våra produkter och lösningar – allt från att spara tid till att skapa merförsäljning.

 

 

 
Nå ut till dina medarbetare med hjälp av Digital Signage!

Strategiskt placerade skyltar är inte bara effektivt för att nå ut med viktig information till medarbetarna, utan kan även fungera som smarta verktyg för att öka trivseln på arbetsplatsen. Med digital signage kan du enkelt försäkra dig om att alla medarbetare har koll på vad som händer i veckan, vad som serveras i matsalen eller varför inte vad det ska bli för väder till helgen? Vad du vill säga är helt upp till dig, med digital signage når du ut med ditt budskap.

 

Fördelarna med digital signage

Att använda digital signage som en del av sin marknadsföringsarsenal är som att turboladda din förmåga att nå längre, snabbare. Förr i världen var digital signage i princip bara statiskt textmaterial på en monokrom skärm. Interaktivitet saknades såklart och hela upplägget var på det hela taget ganska… tråkigt. Idag är möjligheterna oändliga. Bara fantasin sätter gränserna för hur du vill kommunicera ditt budskap.

Vill du nå längre med ditt budskap än vad web, print och andra traditionella marknadsföringskanaler tillåter? Då kan digital signage vara ingrediensen som får just ditt budskap att nå längst.

FÅ VÅRA NYHETER